Netværk for cancerramte teenagere & søskende

Gruppen er for teenagere fra hele landet 14 og 20 år og består af cancerramte, søskende til en cancerramt og søskende, der har mistet en bror eller søster af cancer. For at deltage i netværkets aktiviteter er det ingen hindring, at du er i kørestol, måske ikke har så god balance eller andet. Der bliver taget videst muligt hensyn til all

Arrangementer

Der arrangeres tre aktiviteter årligt med overnatning samt biografture, bowling, shopping, koncerter og meget mere.

Voksen medarrangører

Ved alle arrangementer vil der være mindst en voksen tilstede, der som udgangspunkt deltager som "praktisk gris" men som selvfølgelig også holder et øje med om alt foregår på en pæn måde. Netværket følger dansk lovgivning om alkohol og rygning. De voksne opfordrer naturligvis til at der ikke bliver drukket alkohol under aktiviteterne, men vil ikke forbyde at unge over 15 år tager en øl eller to, hvis forældrene giver lov.

Give & take

Teenagerne er indforstået med at de enkelte ikke kun skal modtage, men også yde en indsats for andre i gruppen. Det kan være som at tage godt imod nye i gruppen, være aktiv ved planlægning af aktiviteter, måske tage kontakt til andre unge der har fået cancer mv.