Praktisk info om feriehuset ved Bredfjeld Strand

Hvor ligger huset?

Huset er beliggende ganske tæt på Rødbyhavn og Lalandia. Adressen er Myggefjed 58, Bredfjed Strand, 4970 Rødby. Benytter du navigationsanlæg søg da efter Bredfjed Strand.

Lalandia

Er et kæmpe badeland få kilometer fra huset. Vi har 8 fribilletter der giver gratis adgang til badelandet. Endvidere er der i Lalandia en masse forretninger, restauranter, bowling, skøjtebane mv. Se opslag på opslagstavlen om billetterne. Billetterne er at betragte som et værdipapir og du er ansvarlig for at 2*4 billetter er i huset ved afrejse. Mangler der billetter ved din ankomst skal det straks meddeles til Jan Johnsen på tlf. 20 30 09 05.

Hvordan er huset?

Det er et 107 kvm. kvalitetstræhus der består af 3 soveværelser, entre, 2 store badeværelser, alkove samt pæn stue med køkken i den ene ende. I tilknytning til huset er der overdækket terrasse med udekøkken.

Hvem kan bruge huset?

Huset er forbeholdt foreningens medlemmer i prioriteret rækkefølge. 1. familier med børn der er i behandling (kontrol er ikke behandling) 2. familier med børn der er færdigbehandlet. 3. Andre medlemsfamilier. 4. foreningens aktive hjælpere og støtter. I skolernes ferier er huset forbeholdt familier med barn i behandling.

Hvordan får jeg så̊ et ophold? 

Det gør du ved at benytte hjemmesiden www.cancerbarn.dk/til-familier/feriehuse/book-feriehus/maile og sende dit ønske.

I sidste øjeblik 

Selv om I ikke har reserveret huset er det umagen værd, at ringe eller sende en sms og høre om det skulle stå tomt. Vi ved at der hurtigt kan komme afbud på grund af sygdom. Benyt mobil 20 30 09 05.

Hvor længe er opholdet?

Opholdet er på en uge og går fra søndag kl. 15,00 til søndag kl. 12,00. Det er også muligt med weekendophold.

Hvad med afbud?

Har du reserveret og alligevel ikke har mulighed for at benytte huset, er det vigtigt straks at give besked. Det er ikke tilladt at overgive huset til andre.

Hvor mange personer?

Huset er stort nok til at rumme 2 familier. Der er i de 3 værelser 6 senge og i alkoven er der yderligere en sovesofa til 2 personer. Der er også en børne-weekendseng

På hvilken årstid?

Huset er nyt og godt isoleret og det er dermed muligt at bruge det hele året rundt.

Hvordan med varme?

Der er elektriske varmepaneler i alle rum. Når I forlader huset skal alle varmepanelerne være tændt og termostaterne stå på 20 grader og dørene skal stå åbne til alle værelserne. Varmen bliver fjernt- tændt/slukket via SMS og der vil derfor være varmt i huset når I ankommer, så̊fremt I har sendt en sms (samme dag) på tlf. 20 30 09 05 med forventet ankomst- og afrejsetidspunkt.

Området

Der går sti til stranden ved nabohuset. Der er ca. 500 meter til vandet. Der er Brugs og bager i Rødbyhavn. Rødby er en rimelig driftig handelsby med en masse indkøbsmuligheder.

Hvad skal jeg medbringe?

Huset er fuldt udstyret til 12 personer og der skal kun medbringes sengelinned, håndklæder og viskestykker. Man skal gå ud fra, at der ikke er kolonialvarer, krydderier og lignende.

Fjernsyn mv.

Der er i stuen fjernsyn med parabol og Viasat programpakke med en masse danske og udenlandske kanaler, dvd, stereoanlæg. I børneværelset er der tv med dvd, stereoanlæg samt en Playstation 2 med forskellige spil.

Haven

Grunden består stort set af en græsplæne og få træer i skellet. Mener du græsset er for langt er der græsslåmaskine i skuret. Der er gyngestativ og fodboldmål.

Opvask

Der er installeret opvaskemaskine. Sæbe, afspænding og salt til maskinen står i køkkenskabet.

Vaskemaskine

I det ene badeværelse er installeret vaskemaskine.

Køkken el-udstyr

Der er både almindelig ovn og microovn. Endvidere er der brødrister, toaster, el-kedel kaffemaskine mv.

Haveskuret

Indeholder havemøbler, solvogne, grill, udendørs legetøj, græsslåmaskine mv. Sæt altid tingene tilbage og lås skuret. Nøgle hænger på opslagstavlen.

Rengøring

Brugerne skal rekvirere rengøring og betale 500 kr. Hvortil der skal ringes og hvordan betalingen foregår fremgår at brevet der følger med nøglen. Sluk for køleskabet og lad venligst lågerne stå åbne.

Affald

I månederne juni - 15. september er der dagrenovationafhentning hver uge. I perioden 16 . september- maj er der afhentning hver fjortende dag. Tag venligst aviser og flasker med op i Brugsens genbrugscontainere. Vis venligst hensyn til de næste brugere.

Hvad koster huset at leje?

Intet, det er helt gratis, men der skal betales for elektricitet. Prisen er 400 kr. pr. uge og 175 kr. for en weekend. Uanset om man kun benytter huset i for eksempel 4 dage betales for en uge. Beløbet indbetales på bankkonto 2344 2551586610 eller med betalingskort via foreningens hjemmeside www.cancerbarn.dk under "støt FCB" og "onlinebetaling".

Hvad hvis der sker noget?

Er der behov for håndværker, sker der uheld eller andre større ting, kontakt Jan Johnsen 20300905, Ole Thomsen 25119154 eller Henrik Stibolt 20306920. Ved småuheld så som porcelæn der bliver smadret, lægges blot en seddel eller send besked via mail.

Gæstebog

I må meget gerne skrive i gæstebogen. Også gerne gode råd til andre gæster. Har I fundet et godt spisested eller et godt udflugtsmål så del jeres begejstring med andre. Skriv også gerne råd til fcb(at)mail.dk om eventuelle mangler eller lignende.

Inventar

Der er dyner, puder til 8 personer og porcelæn, stole mv. til 10 personer.

Telefon

Der er ikke installeret fastnettelefon, så husk mobiltelefon.

Postkasse

Der er postkasse ved indkørsel.

Hospital

Det nærmeste sygehus er Nykøbing F. sygehus, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F, tlf. 56 51 5360. Der er ca. 50 km. Sygehuset har også døgnåben skadestue.

Lægevagt, politi

Se liste i huset.

Babyudstyr

Der er babyseng og høj stol i huset.

Nøgleudlevering 

Kode til lås/nøgleboks sendes via mail senest 14 dage før opholdet.

Husorden

Pas på huset og inventaret. Møbler og andet inventar må ikke tages ud i haven.

Husdyr.

Det må ikke medbringes kat eller hund. Vi har desværre haft et par uheldige episoder med lus/lopper og allergi. Derfor denne regel.

Rygning

Er selvfølgelig ikke tilladt indendørs og smid venligst ikke skodder på grunden.