Praktisk info om feriehuset ved Fuglslev

Hvor ligger huset?

Huset er beliggende ca. 9 kilometer fra Ebeltoft hvor der også er en dejlig badestrand. Adressen er Egernvej 32, Fuglslev, 8400 Ebeltoft.

Hvordan er huset?

Det er et 114 kvm. kvalitetshus der består af 3 soveværelser, entre, 2 store badeværelser, det ene med spa, hems på 75 kvm. samt stor stue med køkken i den ene ende. I tilknytning til huset er der overdækket terrasse.

Hvem kan bruge huset?

Huset er forbeholdt foreningens medlemmer i prioriteret rækkefølge. 1. familier med børn der er i behandling (kontrol er ikke behandling) 2. familier med børn der er færdigbehandlet. 3. Andre medlemsfamilier. 4. foreningens aktive hjælpere og støtter. I skolernes ferier er huset forbeholdt familier med barn i behandling.

Hvordan får jeg så et ophold? 

Det gør du ved at benytte hjemmesiden www.cancerbarn.dk/til-familier/feriehuse/book-feriehus/maile og sende dit ønske.

I sidste øjeblik  

Selv om I ikke har reserveret huset er det umagen værd, at ringe eller sende en sms og høre om det skulle stå tomt. Vi ved at der hurtigt kan komme afbud på grund af sygdom. Benyt mobil 20 30 09 05.

Hvor længe er opholdet?

Opholdet er på en uge og går fra søndag kl. 15,00 til søndag kl. 12,00. Det er også muligt med weekendophold.

Hvad med afbud?

Har du reserveret og alligevel ikke har mulighed for at benytte huset, er det vigtigt straks at give besked. Det er ikke tilladt at overgive huset til andre.

Hvor mange personer?

Huset er stort nok til at rumme 2 familier. Der er i de 3 værelser 6 senge og på hemsen er der yderligere fire sovemuligheder og flere hvis der medtages madrasser. Der er også en børne-weekendseng.

På hvilken årstid?

Huset er nyt og godt isoleret og det er dermed muligt at bruge det hele året rundt.

Hvordan med varme?

Der er gulvvarme i alle rum. Når I forlader huset skal varmetermostaterne stå på 2 og dørene skal stå åbne til alle værelserne. Varmen bliver fjernt- tændt/slukket via SMS og der vil derfor være varmt i huset når I ankommer, såfremt I har sendt en sms (samme dag) på tlf. 20 30 09 05 med forventet ankomst- og afrejsetidspunkt. Endvidere er der brændeovn.

Området

Ree Park ligger ca. 3 km. fra huset og det er stort set som at komme til Afrika. Ebeltoft som er en rimelig driftig handelsby med en masse indkøbsmuligheder ligger 9 km. væk og her er også en dejlig badestrand, fregatten Jylland mv.

Hvad skal jeg medbringe:

Huset er fuldt udstyret til 12 personer og der skal kun medbringes sengelinned, håndklæder og viskestykker. Man skal gå ud fra, at der ikke er kolonialvarer, krydderier og lignende.

Fjernsyn mv.

Der er i stuen fjernsyn, dvd, stereoanlæg. I børneværelset er der tv med dvd. Hemsen er udstyret med tv, WII og Playstation.


Haven

Grunden består stort set af en græsplæne og få træer i skellet græsslåmaskine i skuret. Der er gyngestativ og fodboldmål.

Opvask

Der er installeret opvaskemaskine. Sæbe, afspænding og salt til maskinen står i køkkenskabet.

Vaskemaskine:

I det ene badeværelse er installeret vaskemaskine og tørretumbler.

Køkken el-udstyr

Der er både almindelig ovn og microovn. Endvidere er der brødrister, toaster, el-kedel kaffemaskine mv.

Haveskuret

Indeholder havemøbler, solvogne, grill, udendørs legetøj, græsslåmaskine mv. Sæt altid tingene tilbage og lås skuret. Nøgle hænger på opslagstavlen. (kommer senere)

Rengøring

Brugerne skal rekvirere rengøring og betale 500 kr. Hvortil der skal ringes og hvordan betalingen foregår fremgår at brevet der følger med nøglen. I skal selv rengøre spa, køleskab, ovn, grill og brændeovn.

Affald

Dagrenovationafhentning hver 2. uge. Tag venligst aviser og flasker med i genbrugscontainere. Vis venligst hensyn til de næste brugere.

Hvad koster huset at leje?

Intet, det er helt gratis, men der skal betales for elektricitet. Prisen er 400 kr. pr. uge og 175 kr. for en weekend. Uanset om man kun benytter huset i for eksempel 4 dage betales for en uge. Beløbet indbetales på bankkonto 2340 2551586610 eller med betalingskort via foreningens hjemmeside www.cancerbarn.dk (under "støt FCB" og "onlinebetaling").

Hvad hvis der sker noget?

Er der behov for håndværker, sker der uheld og eller andre større ting så ring til Jan Johnsen på tlf 20300905. Ved småuheld så som porcelæn der bliver smadret lægges blot en seddel eller giv besked via mail.

Gæstebog

I må meget gerne skrive i gæstebogen. Også gerne gode råd til andre gæster. Har I fundet et godt spisested eller et godt udflugtsmål så del jeres begejstring med andre. Skriv også gerne råd til fcb@mail.dk om eventuelle mangler eller lignende.

Inventar

Der er dyner, puder til 10 personer og porcelæn, stole mv. til 12 personer.

Telefon

Der er ikke installeret fastnettelefon, så husk mobiltelefon.

Postkasse:

Der er postkasse i carporten.

Wifi

Der er installeret WIFI og koden hænger på opslagstavlen.

Hospital

Det nærmeste sygehus er Skejby Sygehus, Brendstrupgårdsvej 100, 8200 Århus N. Der er ca. 70 km. Sygehuset har også døgnåben skadestue.

Lægevagt, politi

Se liste i huset.

Babyudstyr

Der er babyseng og høj stol i huset.

Nøgleudlevering

Kode til lås/nøgleboks sendes via mail senest 14 dage før opholdet.

Husorden

Pas på huset og inventar. Møbler og andet inventar må ikke tages ud i haven.

Husdyr.

Det er ikke tilladt at medbringe kat eller hund. Vi har desværre haft nogle uheldige episoder med lus/lopper og allergi, og derfor denne regel.

Rygning

Er selvfølgelig ikke tilladt indendørs og smid venligst ikke skodder på grunden.