6 pers. (+ sovehems) feriehus ved Fuglslev

Praktisk info om feriehuset ved Fuglslev

Hvor ligger huset: Huset er beliggende ca. 9 kilometer fra Ebeltoft. Adressen er Egernvej 32, Fuglslev, 8400 Ebeltoft.

 

Hvordan er huset: Det er et 114 kvm. kvalitetshus der består af 3 soveværelser, entre, 2 store badeværelser, det en med spa, hems på 75 m2.  samt stor stue med køkken i den ene ende. I tilknytning til huset er der en overdækket terrasse.

 

Hvem kan bruge huset: Huset er forbeholdt foreningens medlemmer i prioriteret rækkefølge. 1. familier med børn der er i behandling (kontrol er ikke behandling) 2. familier med børn der er færdigbehandlet. 3. Andre medlemsfamilier. 4. foreningens aktive hjælpere og støtter. I skolernes ferier er huset forbeholdt familier med barn i behandling.

 

Hvordan får jeg så̊ et ophold: Det gør du ved at benytte hjemmesiden www.cancerbarn.dk/til-familier/feriehuse/book-feriehus/ og sende dit ønske.

 

I sidste øjeblik: Selv om I ikke har reserveret huset er det umagen værd, at ringe eller sende en sms og høre om det skulle stå tomt. Vi ved at der hurtigt kan komme afbud på grund af sygdom. Benyt mobil 20 30 09 05.

 

Hvor længe er opholdet: Opholdet er på en uge og går fra søndag kl. 15,00 til søndag kl. 12,00. Det er også muligt med weekendophold fredag til søndag.

 

Hvad med afbud: Har du reserveret og alligevel ikke har mulighed for at benytte huset, er det vigtigt straks at give besked. Det er ikke tilladt at overgive huset til andre.

 

Hvor mange personer: Huset er stort nok til at rumme 2 familier. Der er i de 3 værelser 6 senge og i alkoven er der yderligere en sovesofa til 2 personer. Der er også en børne-weekendseng

 

På hvilken årstid: Huset er nyt og godt isoleret og det er dermed muligt at bruge det hele året rundt.

 

Hvordan med varme: Der er elektriske varmepaneler i alle rum. Når I forlader huset skal alle varmepanelerne være tændt og termostaterne stå på 20 grader og dørene skal stå åbne til alle værelserne. Varmen bliver fjernt- tændt/slukket via SMS og der vil derfor være varmt i huset når I ankommer, så̊fremt I har sendt en sms (samme dag) på tlf. 20 30 09 05 med forventet ankomst- og afrejsetidspunkt.

 

Området: Ree Park ligger ca. 3 km. fra huset og det er stort set som at komme til Afrika. Ebeltoft som er en skøn handelsby ligger 9 km. væk og ved Ebeltoft er der en dejlig badestrand, Fregatten Jylland og en masse gode restauranter.

 

Hvad skal jeg medbringe: Huset er fuldt udstyret til 12 personer og der skal kun medbringes sengelinned, håndklæder og viskestykker. Man skal gå ud fra, at der ikke er kolonialvarer, krydderier og lignende.

 

Fjernsyn mv.: Der er fjernsyn med netadgang og cromecast. Det vil sige du skal bruge det system du har der hjemme eller APP fra fjernsynet. Stereoanlæg, samt en Playstation 2 med forskellige spil.

 

Haven: Grunden består stort set af en græsplæne og få træer i skellet. Mener du græsset er for langt er der græsslåmaskine i skuret. Der er gyngestativ og fodboldmål.

 

Opvask: Der er installeret opvaskemaskine. Sæbe, afspænding og salt til maskinen står i køkkenskabet.

 

Vaskemaskine: I det ene badeværelse er installeret vaskemaskine og tøretumbler. Husk at tømme tørretumbleren for vad og rens filtret.

 

Køkken el-udstyr: Der er både almindelig ovn og microovn. Endvidere er der brødrister, toaster, el-kedel kaffemaskine mv.

 

Haveskuret: Indeholder havemøbler, grill, udendørs legetøj, græsslåmaskine mv. Sæt altid tingene tilbage og lås skuret. Nøgle hænger på opslagstavlen.

 

Rengøring: Brugerne skal rekvirere rengøring og betale 500 kr. Hvortil der skal sendes SMS og hvordan betalingen foregår fremgår af mailen der sendes senest 14 dage før opholdet. Sluk for køleskabet og lad venligst lågerne stå åbne.

 

Affald: Afhentning af dagrenovation hver anden uge: Tag venligst aviser og flasker med op i  genbrugscontainerne. Vis venligst hensyn til de næste brugere.

 

Hvad koster huset at leje:  Intet, det er helt gratis, men der skal betales for elektricitet. Prisen er 400 kr. pr. uge og 175 kr. for en weekend. Uanset om man kun benytter huset i for eksempel 4 dage betales for en uge. Beløbet indbetales på bankkonto 2360 2551586610, via MobilePay 134537 eller med betalingskort via foreningens hjemmeside cancerbarn.dk.

 

Hvad hvis der sker noget: Er der behov for håndværker, sker der uheld eller andre større ting, kontakt Jan Johnsen 20300905. Ved småuheld så som porcelæn der bliver smadret, lægges blot en seddel eller send besked via mail.

 

Gæstebog: I må meget gerne skrive i gæstebogen. Også gerne gode råd til andre gæster. Har I fundet et godt spisested eller et godt udflugtsmål så del jeres begejstring med andre. Skriv også gerne fcb@mail.dk om eventuelle mangler eller lignende.

 

Inventar: Der er dyner, puder til 10 personer og porcelæn, stole mv. til 10 personer.

 

Hospital: Det nærmeste sygehus er Skejby Sygehus, Brendstrupgårdsvej 100, 8200 Aarhus N. Sygehuset har også døgnåben skadestue.

 

Babyudstyr: Der er babyseng og høj stol i huset.

 

Nøgleudlevering: Kode til lås/nøgleboks sendes via mail senest 14 dage før opholdet.

 

Husorden: Pas på huset og inventaret. Møbler og andet inventar må ikke tages ud i haven.

 

Husdyr: Det må ikke medbringes kat eller hund. Vi har desværre haft et par uheldige episoder med lus/lopper og allergi. Derfor denne regel.

 

WIFI: der er installeret WIFI og koden hænger på opslagstavlen i køkkenet.

 

Rygning: Er selvfølgelig ikke tilladt indendørs og smid venligst ikke skodder på grunden.

 

 

 

Plantegning over feriehuset ved Fuglslev

Fotos fra feriehuset ved Fuglslev