Engang ude i fremtiden

Engang ude i fremtiden

 

Det er muligt at testamentere penge eller oprette et legat til Foreningen Cancerramte Børn.

 

For at gøre det nemmere, har foreningen indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legal Desk, hvor man med en formular kan oprette testamenter og legater helt gratis.

 

Testamente – her fordeler du al din arv

 

De fleste danskere opretter et testamente, hvori de fordeler al deres arv. I et testamente kan du vælge om Foreningen Cancerramte Børn skal modtage hele eller dele af din arv. Hvis du vælger at donere dele af din arv til os, kan du fordele resten af arven mellem andre arvinger.

 

Det er også muligt at benytte den såkaldte 30 % ordning hvor foreningen arver 30 % mod at betale de øvrige arvingers boafgift. Det er en fordel for foreningen og for dine arvinger. Læs nærmere herom ved oprettelsen af testamentet. Denne ordning kan kun benyttes såfremt dine arvinger skal betale den høje boafgift(36,25%)

 

 

 

Testamentet bliver gratis at oprette hos Dokument 24, når du vælger at tildele os arv. Se hvordan du opretter testamentet.

 

Se mere her.

 

Legat – her giver du os et beløb

 

Hvis du ønsker at tildele os et beløb, og ikke ønsker at fordele resten af din arv, kan du oprette et legat. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej. Du finder formularen her.

 

Se mere her.

 

Underskrift af dokumenter

 

Du vælger selv, om du vil underskrive testamentet/legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

 

Oprettelse og alt det praktiske ved oprettelse af testamente eller legat er helt gratis hos Dokument 24 og Legal Desk.

 

 

 

Alle beløb, der er modtaget via testamente og legater, er for foreningen afgiftsfri, således at foreningen kan få 100% glæde af hele donationen.